KULTASEPPÄ

Teitä palvelee ammattitaitoinen henkilökunta kaikissa kultasepänalan huolto- ja korjaustöissä. Timantti- istutukset, jalokivien istutuksien tarkistus, valkokultaisten korujen uudelleen rodinointi, sormusten koon muutokset, katkenneiden ketjujen juotokset ja muut korjaustyöt tehdään parhaita kultasepänalan perinteitä noudattaen. Meillä voit teettää itsellesi tai lahjaksi uniikkikorun. Teemme korujen arviointia, helminauhojen punontoja, käsin- ja konekaiverruksia, kaiverruksia kultaan, hopeaan, teräkseen ja lasiin sekä korvien rei´itys.

VINTAGEVITRIINI

Erikoisuutenamme on Vintagevitriini, jossa on upeita käytettyjä koruja myynnissä. Otamme myös asiakkaiden arvokoruja myyntiin vitriiniimme. Seuraa vintagekorutarjouksiamme Koru-Linnean Facebooksivuilta tai täältä.

Palveluihimme kuuluu myös arvokorujen uudistaminen sekä uudelleen työstäminen, esimerkiksi uutta ja vanhaa yhdistämällä.

KELLOSEPPÄ

Kelloseppämme osaa auttaa sinua kinkkisimmissäkin kelloihin liittyvissä kysymyksissä. Henkilökuntamme hoitaa pariston vaihdon sekä pienemmät työt odottaessasi.

  • Takuuhuollot
  • Arvokellojen huollot
  • Paristonvaihdot
  • Rannekkeiden ja lasien uusiminen
Close
Go top